Helpie FAQ

 • Minden párkapcsolatot meg tudtok menteni?

  Nem mi vagyunk azok, akik adott esetben megmentenek egy kapcsolatot. A siker minden esetben azon múlik, valóban akarja-e a két fél a változást, hajlandóak-e dolgozni önmagukon, képesek-e szembenézni azokkal a megoldandó feladatokkal, amikkel a legtöbb esetben a partner által tartott tükrön keresztül szembesülnek.

 • Ha nincs párom akkor is lehet menni hozzátok foglalkozásra?

  Természetesen igen! Egyéni foglalkozásokat is tartunk, sőt még a párok is sok esetben úgy járnak hozzánk, hogy külön alkalom keretein belül dolgozzuk fel a tipikusan nőket, illetve férfiakat érintő kérdéseket, elakadásokat. Magyarul váltásban jönnek, egyszer a fiúk találkoznak és dolgoznak a saját fejlődésükért, egyszer a lányok. És van amikor mindnyájan együtt, azaz négyesben konzultálunk.

 • Vidéki vagyok, csak személyes foglalkozásra lehet jelentkezni?

  Szeretjük a személyes alkalmakat, tapasztalataink szerint gyorsabban tudok haladni az önmunkával, ráadásul ti is élvezni szoktátok ezeket a tiszta ÉNidőket, amikor nincs más ami elvonná a figyelmet a saját belső szükségleteitek felismeréséről, a kitűzött céljaitok eléréséről. Ettől függetlenül a távolság nem lehet akadály, ezért online is tartunk konzultációkat, külföldön élő klienseinkkel is szerencsére remekül tudunk együttműködni, haladni, fejlődni.

 • Tényleg tudsz jósolni Tarot kártyával?

  A Tarot nem jóskártya, hanem az egyik legmeghatározóbb önismereti eszköz. Megmutatja számunkra a lehető legjobb utat a vágyott változás irányába. A megoldás megtalálásában segít bennünket, de tiszteletben tartja a szabad választáshoz való jogunkat. Éppen ezért kizárólag saját magunkon múlik, hogy utána mihez kezdünk a Tarot által felvázolt lehetőségeinkkel, kérdéseinkre kapott iránymutatásával.

 • Mennyi idővel kell előre időpontot foglalnunk?

  Körülbelül 2-3 héttel előre szoktunk időpontot egyeztetni vagy a foglalkozások végén megbeszéljük a következő alkalom idejét.

 • Honnan tudhatjuk, hogy a Ti módszeretek lesz megoldás a problémámra?

  Az első konzultációt megelőzi egy ingyenes telefonos egyeztetés, mely során kiderül, működik-e köztünk a kémia. 🙂

 • Mennyi ideig kell hozzátok járni?

  Nem kell, nincs kötelező óraszám, vagy előre kijelölt időintervallum. Pont addig érdemes folytatni a közös munkát, ameddig az adott problémára megtaláljuk a megoldást.