Hogyan lehet újra olyan, mint az elején?

“Szeretjük egymást, de valahogy már nem az igazi…”

Sokan azért keresnek meg minket, mert válaszokra és változásra vágynak. Nem tudják, pontosan hogyan, csak azt érzik, hogy valami nem jó. Keresik önmagukat és szeretnék újra felhőtlenül boldognak érezni magukat a párkapcsolatukban. Különösen fontos ez, ha már a családalapítás is szóba került, hiszen ilyenkor már nem csak saját magunk miatt vágyunk harmonikus légkörre.

Ennek megteremtése persze nem egyszerű. Bármennyi ideje is vagytok együtt, érthető ha néha egyáltalán nem érted a párod viselkedését és olyan, mintha nem is egy nyelvet beszélnétek. Ez eltávolódáshoz idővel akár egy viharos váláshoz vezethet.

De miért is kellene ezt megvárni?

Segítünk (újra) megtalálni az egymáshoz vezető utat…

Egyedül szinte lehetetlen felismerni, hogy milyen elakadások gátolnak meg minket a céljaink elérésében.

Lehet ez a tartósan boldog párkapcsolat, a női-férfi játszmák kiismerése, a párkapcsolatok dinamikájának megismerése vagy a kiegyensúlyozott családi élet megteremtése. 

Egyik sem elérhetetlen, csak ismerni kell a hozzájuk vezető utat. Mi fogjuk a kezed és elkísérünk. 

Saját megéléseinken, beavatásainkon és képzéseinken elsajátított tudásunkon kívül  X órányi tanácsadói tapasztalattal segítünk, hogy olyan életet élj, amilyet elképzeltél magadnak.

Téged melyik programunk érdekel?

Női minőség emelés

Hogyan lehet egyszerre helytállni valamennyi női szerepben és egyensúlyt teremteni a hétköznapokban?

Férfierő emelés

Hogyan hatott a modern kor változásai a klasszikus férfi szerepekre és hogyan teljesethedsz ki az élet minden területén?

Párkapcsolati és családi tanácsadás

Nem érzed jól magad a kapcsolatban, elbizonytalanodtál? Keressük meg az okokat együtt

Sorskapu Metamorf Érintés Technika

Ideje végleg magad mögött hagyni mindazt, ami korlátoz. Ebben segít ez a technika.

Tarot tanácsadás

Ha úgy érzed, iránymutatásra van szükséged, hogy elérd a vágyott célt, a Tarot megadja a válaszokat!

“Nem tudom, melyik való nekem…”

Nyugi, nem is kell most döntened! 

Nálunk a közös munka minden esetben teljes mértékben személyre szabott, nincs előre megírt forgatókönyv, hiszen minden ember más, minden párkapcsolat különböző. Az, hogy melyik programra, milyen módszerre van szükség, mindig az adott problémától függ.

Első lépésben megállapítjuk, hogy mi a cél, mi az az állapot, amit el szeretnétek érni. Ehhez igazítva határozzuk meg azokat az eszközöket, módszereket és feladatokat amelyekkel ez elérhetővé válik!

Kérj időpontot egy díjmentes konzultációra és nézzük meg, hogyan tudjuk elérni a te célod!

Ismerj meg minket!

László Károly

(Dingir Inanna)

Apa vagyok: 3 lélek választott engem, néz rám felemelt fejjel,
csillogó szemmel és szólít úgy: APA.
Férj vagyok: A családfenntartás minden terhével és csodájával
Segítő vagyok: azon férfitársaimat segítem, akik elakadtak valahol és elég bátrak erről beszélgetni

László-Kocsis
Szandra

Egy forró augusztusi este, szűz jegyében bak aszcendenssel jöttem a világra.  Sokáig az átlagnál jóval több naivitással és ártatlansággal cseperedtem egy erősen materialista szemléletű család elsőszülött gyermekeként.  A különös látásmód miként a környezetemet szemléltem és magamban analizáltam,  se megfelelő táptalajra, se értő fülekre nem talált.

Miért minket válassz?

Miért fordulj hozzánk, párkapcsolati kérdésekben?

Mert hitelesen képviseljük azt, amit csinálunk, X éve élünk boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban.

Mert semmitmondó életbölcsességek helyett, valós válaszokat és releváns iránymutatást nyújtunk.

Mert nem erőltetünk rád semmit: rád fókuszálva, a számodra megfelelő módszerekkel és eszközökkel segítünk.

Mit mondanak, akik már dolgoztak velünk?

Kemény páncélként indultam el és átlátszó selyemként tértem haza. 

Vica

Közelebbi barátságba kerültem ahoz ami feljebbről jöhet, amit nem befolyásolhatok. Nem csak a fizikai valójában ott lévő párom szemébe nézhettem mélyebben, hanem a még hasamban lévő kisfiaméba is. Szandi és Kari, köszönöm a feladatokat, az üzeneteket és az útravalót!

Nehéz összefoglalni, mit kaptam Tőletek. Sokszor kértem már segítséget

Balázs

az akadályaim leküzdésében, sosem volt közös pontunk a másik féllel. Most először valakik meghallgattak és tényleg segíteni akartak – ez volt a legfontosabb közös pont. Az eredmény? Napok alatt vettem a kezembe az irányítást a szakmai életemben, ismét teljes jogú tagja lettem a családomnak és felkészültem az újabb apaszeremre. Köszönöm nagyon az utamat!

Szandrát már régóta ismerem, az első pillanatban megfogott a személyisége.

Klaudia

Árad belőle egy olyan belső nyugalom, ami keveseknek adatik meg, már a lénye és a hangja is megnyugtat. Egyértelműen, kedvesen adja át a Tarot lapok üzenetét. Csodálom a benne lévő tudást, amit könnyedén, szeretetteljesen közvetít. Szeretettel ajánlom mindenkinek! 

Hihetetlen micsoda fejlődésen mentünk keresztül az elmúlt 1 évben.

Adri és Tomi

Drága Szandi és Kari,
Azelőtt párterápián is részt vettünk máshol, ami minden volt, csak nem segítség. Ti voltatok az egyedüliek, akik nem hagytak minket magunkra, nem ítélkeztek, hanem őszintén, szeretettel figyeltek ránk. Ha ti nem fogjátok meg mindkettőnk kezét, mutattok utat és általatok látunk pozitív párkapcsolati mintát, akkor mi valószínűleg már nem vagyunk házasok.
A segítségetekkel maradhatott egyben a családunk. 🙏
Köszönjük, hogy bármikor bármilyen kérdésünkkel, problémánkkal fordulhattunk hozzátok. Rengeteget tanultunk egymásról és másokról is.
Szeretettel ajánlunk Titeket nem csak pároknak, hanem azoknak is akik tudatosabban szeretnének élni a mindennapokban, vágynak a kiteljesedésre férfiként és nőként egyaránt.
Örökké hálásak leszünk Nektek. 🙏💗

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Személyes Konzultáció

15 000 Ft/ alkalom 90 perc

 

Online Konzultáció

15 000 Ft/ alkalom 90 perc

Páros Konzultáció

25 000 Ft/ 2fő /alkalom 90 perc

Tedd meg az első lépést!
Kérj időpontot egy ingyenes konzultációra!

Nem tudod, merre indulj, de azért érzed, hogy valami nem jó…? Akár egy beszélgetés is segíthet megtalálni az irányt! Írj nekünk itt és kérj időpontot egy díjmentes konzultációra!

Amit gyakran kérdeznek tőlünk…

 • Minden párkapcsolatot meg tudtok menteni?

  Nem mi vagyunk azok, akik adott esetben megmentenek egy kapcsolatot. A siker minden esetben azon múlik, valóban akarja-e a két fél a változást, hajlandóak-e dolgozni önmagukon, képesek-e szembenézni azokkal a megoldandó feladatokkal, amikkel a legtöbb esetben a partner által tartott tükrön keresztül szembesülnek.

 • Ha nincs párom akkor is lehet menni hozzátok foglalkozásra?
  Természetesen igen! Egyéni foglalkozásokat is tartunk, sőt még a párok is sok esetben úgy járnak hozzánk, hogy külön alkalom keretein belül dolgozzuk fel a tipikusan nőket, illetve férfiakat érintő kérdéseket, elakadásokat. Magyarul váltásban jönnek, egyszer a fiúk találkoznak és dolgoznak a saját fejlődésükért, egyszer a lányok. És van amikor mindnyájan együtt, azaz négyesben konzultálunk.

 • Vidéki vagyok, csak személyes foglalkozásra lehet jelentkezni?
  Szeretjük a személyes alkalmakat, tapasztalataink szerint gyorsabban tudok haladni az önmunkával, ráadásul ti is élvezni szoktátok ezeket a tiszta ÉNidőket, amikor nincs más ami elvonná a figyelmet a saját belső szükségleteitek felismeréséről, a kitűzött céljaitok eléréséről. Ettől függetlenül a távolság nem lehet akadály, ezért online is tartunk konzultációkat, külföldön élő klienseinkkel is szerencsére remekül tudunk együttműködni, haladni, fejlődni.

 • Tényleg tudsz jósolni Tarot kártyával?
  A Tarot nem jóskártya, hanem az egyik legmeghatározóbb önismereti eszköz. Megmutatja számunkra a lehető legjobb utat a vágyott változás irányába. A megoldás megtalálásában segít bennünket, de tiszteletben tartja a szabad választáshoz való jogunkat. Éppen ezért kizárólag saját magunkon múlik, hogy utána mihez kezdünk a Tarot által felvázolt lehetőségeinkkel, kérdéseinkre kapott iránymutatásával.

 • Mennyi idővel kell előre időpontot foglalnunk?
  Körülbelül 2-3 héttel előre szoktunk időpontot egyeztetni vagy a foglalkozások végén megbeszéljük a következő alkalom idejét.

 • Honnan tudhatjuk, hogy a Ti módszeretek lesz megoldás a problémámra?
  Az első konzultációt megelőzi egy ingyenes telefonos egyeztetés, mely során kiderül, működik-e köztünk a kémia. 🙂

 • Mennyi ideig kell hozzátok járni?
  Nem kell, nincs kötelező óraszám, vagy előre kijelölt időintervallum. Pont addig érdemes folytatni a közös munkát, ameddig az adott problémára megtaláljuk a megoldást.

 • Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Írj nekünk itt!

  Adatvédelmi tájékoztató

  6 + 13 =

  Napudvar Alkotóház
  2463 Tordas, Petőfi út 6.

  hello@napodvagyok.hu

  Csak és kizárólag fizikailag és lelkileg egészséges személyeket áll módunkban fogadni. Sem egészségügyi, sem pszichoterápiás tevékenységet nem folytatunk! Módszereink egészséges emberek hétköznapi életében felmerülő helyzetek megoldását segítik elő.

  Napodvagyok.hu