Tarot Tanácsadás

Évekkel ezelőtti írországi utazásom során egy ősi szakrális helyen végzett meditációt követően kerültem kapcsolatba a Tarot kártyával. Akkor még biztosan nem tudtam csak sejtettem, hogy hatalmas lehetőségeket és hosszú közös bejárandó utat tartogatnak számomra az archetipikus képekkel teli lapok.

                                                        Hogyan működik a Tarot kártya?
A Tarot kártya lapjai ősi tanítást és üzenetet hordoznak időtlen idők óta. Speciális szimbólumrendszere által lehetőségünk van tisztán megérteni, hogy mit üzen a felettes énünk (őrangyalunk) a látható világ határain túlmutatva, sok esetben feltárva és megértve a tudatalattinkban rejtőző energia blokkokat, válaszokat.
Fontos azonban tudni, hogy a Tarot nem jóskártya, hanem az egyik legmeghatározóbb önismereti eszköz. Megmutatja számunkra a lehető legjobb utat a vágyott változás irányába. A megoldás megtalálásában segít bennünket, de tiszteletben tartja a szabad választáshoz való jogunkat. Éppen ezért kizárólag saját magunkon múlik, hogy utána mihez kezdünk a Tarot által bemutatott lehetőségeinkkel, kérdéseinkre kapott iránymutatásával.

Kapcsolat

Adatvédelmi tájékoztató

1 + 13 =

Napudvar Alkotóház
2463 Tordas, Petőfi út 6.

hello@napodvagyok.hu

Csak és kizárólag fizikailag és lelkileg egészséges személyeket áll módunkban fogadni. Sem egészségügyi, sem pszichoterápiás tevékenységet nem folytatunk! Módszereink egészséges emberek hétköznapi életében felmerülő helyzetek megoldását segítik elő.