GYIK

 Mindenkin tudtok segíteni?
Amíg a kedves vendégünk önmaga is akarja a változást, úgy igen. A beszélgetések végén kisebb házi feladatokatt adunk, annak elvégzése belépő a következő alkalomhoz.

Minden párkapcsolatot meg lehet menteni?
Nem, és nem is mindig érdemes. A hozzánk érkezőkkel külön-külön foglalkozunk, női és férfi energiaszintet külön emelünk. Ha már megfelelőnek ítéljük a páros mindkét tagját egy közös alkalomra, csak akkor ülünk le négyen. A következő alkalommal ugyanúgy külön folytatódik a foglalkozás.

Csak párok jelentkezhetnek?
Természetesen nem. Sok vendégünk egyedül érkezik, és a saját elakadását, problémáját legyőzve talál később igazi társat, életutat, válaszokat. 

A foglalkozásokra milyen ruhában kell érkezni? Jegyzetfüzet kell?
Érdemes kényelmes ruhában jönni, gyakran van meditáció a foglalkozás végén. Van aki jegyzetel, van aki memorizál. A házi feladatot megküldjük a következő időpont egyeztetés után üzenetben.

Mennyi ideig tart egy foglalkozás?
Általában 90 perc. Az első alkalom kicsit hosszabb,hiszen alapos felmérésre van szükség.

Milyen időközönként tudok menni hozzátok?
Ez az adott problémától függ, de általánosságban elmondható, hogy két-három hetente találkozunk, amíg az adott problémát közösen meg nem oldjuk.

Milyen helyiségben van a foglalkozás?
Az irodánk 3 db különálló, klimatizált kezelő helyiséggel rendelkezik, ezt az adott probléma vagy foglalkozás forma szerint választjuk ki. Igényes fürdőszobával, konyhával és pihenő helyiséggel várjuk a vendégeinket.

Hogyan tudom megközelíteni az irodát?
A Kosztolányi Dezső tértől egy sarokra található az irodánk, a Bocskai cukrászda mellett van a bejárat.Az iroda könnyen elérhető villamossal, busszal, metróval. Az autóval érkezők a ház előtti parkolóban, vagy a háztömb mögötti nagy parkolóban találnak helyet.

Mennyivel előre kell időpontot foglalnom?
Az első alkalommal történő bejelentkezésre általában 8-10 napot kell várni. Később pedig a foglalkozás végén egyeztetünk új időpontot.

Van lift az irodához?
A harmadik emeleten vagyunk, lift van.

Mozgáskorlátozottak igénybe tudják venni a foglalkozásokat?
Igen, a kerekesszékkel érkező vendégeink is bejutnak akadálymentesen a kezelő helyiségekbe.

A COVID helyzetre, vagy az esetleges szigorító intézkedésekre hogyan tudtok felkészülni?
A kezelő helyiségeket rendszeresen fertőtlenítjük, illetve aki igényli, online foglalkozási formát is választhat.

Kapcsolat

Adatvédelmi tájékoztató

12 + 13 =

Napudvar Alkotóház
2463 Tordas, Petőfi út 6.

hello@napodvagyok.hu

Csak és kizárólag fizikailag és lelkileg egészséges személyeket áll módunkban fogadni. Sem egészségügyi, sem pszichoterápiás tevékenységet nem folytatunk! Módszereink egészséges emberek hétköznapi életében felmerülő helyzetek megoldását segítik elő.