Könyvünk

A házassági tanácsadásokkal, coachinggal párhuzamosan, vagy azt megelőzően jó szívvel ajánljuk Legközelebb című párkapcsolati- és emberi kapcsolatokról szóló izgalmas regényünket, akár közös olvasásra is!
Száraz, szakzsargonokkal tűzdelt párkapcsolati szakkönyv helyett a sorok közé ágyazott információk vezetik végig az olvasót a férfi-női játszmák, érzelmek, gondolkodásmód, kötődés természete, párkapcsolati dinamikák, emberi motivációk megértését keresztül.
Teszi mindezt közérthetően és izgalmasan, valódi személyek és valós megtörtént események alapján. Az önálló munkára kész párok számára ez megkönnyítheti, felgyorsíthatja egymás és az ellenkező nem megértésének folyamatát.

LEGKÖZELEBB – Dingir Inanna

Dingir Inanna (László Károly) író
Dingir Inanna (László Károly)

Ha lenne egy sárga zselékapszulád, ami alapjaiban megváltoztatja az életed, be akarnád venni? Akkor is megtennéd, ha pár napig a legkisebb rezdülésedet is követné valaki? Kihagynád-e, ha ez lenne az utolsó esélyed? Hétköznapi hősök, furcsa fazonok és egy zseniális Kísérlet. A szereplőkkel bármikor összefuthatsz, hiszen valódi, köztünk élő emberek. Bár a Kísérlet még csak papíron létezik, a résztvevők kalandjai valós eseményeken alapulnak. Ismerd meg a világukat, hogy innentől kezdve más szemmel tekints a környezeteben élőkre, és saját kapcsolataidra.

A könyv ára:

3300 Ft + 1100 Ft postaköltség = 4400 Ft

A könyv megrendeléséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Megrendelő
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
irányítószám, város, utca, házszám
amennyiben áfás számlát szeretne, az adószámot a megjegyzésbe írja be!