Itt vagyunk, hogy segítsünk

„A semmitmondó életbölcsességekre ott az Internet.
Mi valós válaszokat adunk, releváns iránymutatást kínálunk.”

László-Kocsis Szandra

Egy idő után úgy éreztem, hogy elengedhetetlenné vált számomra az egyetemi tanulmányaimon és az életmódmentor képzésen túl a megoldásfókuszú családállítást is megtanulnom, hiszen a legtöbb elakadásunkat nem elég felismerni, legtöbbször fel is kell oldani azokat!

Családállító képzést végeztem a német rendszerállítók szövetségénél bejegyzett (DGfS) Rendszerakadémián. Tudásomat intenzív továbbképzés keretein belül azóta is folyamatosan bővítem, pszichopatológia és pszichodinamika modullal kiegészítve.

Küldetésem, hogy segítsem az embereket abban, ami nekünk már több, mint 23 éve kiválóan működik. Ez pedig a boldog és stabil párkapcsolat!

Szeretnénk olyan működési és emberismereti kommunikációs anyagot átadni nektek, amivel a párkapcsolati konfliktusok és problémák szeretetteljesen és könnyedén kezelhetővé és megoldhatóvá válnak.

Rengeteg nehézségen mentünk mi is keresztül az évek során, sok kihívással néztünk szembe addig, amíg elértünk idáig. Rengeteg munka van a mára idillinek nevezhető házasságunk mögött. Nem adták ingyen és nem a jószerencsén múlott a dolog.

Nekünk sikerült. Bízz benne, hogy nektek is sikerülni fog!


László Károly

(Dingir Inanna)

Hosszú évek óta férfierő kutatással foglalkozom. A férfierő nem más, mint az a velünk született és őseinktől örökölt esszencia, ami a születésünktől fogva irányítja a viselkedésünket, társas kapcsolatainkat, meghatározza a világhoz fűződő viszonyunkat.

Ezt idő közben formálja az apánktól, nagyapáinktól látott minta, a sport, a férfitársaság, az ellenkező nemmel kapcsolatos élményeink, megéléseink.

Kutatásaim során tapasztalt összefüggések, levont következtetések és a visszatérő minták alapján dolgoztam ki a Napodvagyok – Holdadvagyok párkapcsolat segítő módszert, mellyel a mai napig párkapcsolati tanácsadóként dolgozom a feleségemmel együtt több…

Mivel foglalkozunk

Párkapcsolati tanácsadás

Különösen hatékony párkapcsolati tanácsadói módszerünk egyedülálló Magyarországon! A páros coaching folyamat során egyszerre ketten dolgozunk a párokkal. Széleskörű önismereti eszköztárunk segítségével, közösen megkeressük a benned lévő elakadásokat, a visszatérő hátráltató minták okait és megoldásait.

Családállítás

Célja, hogy külső vagy belső konfliktusaidat képes legyél megoldani, a téged hátráltató működéseidet elhagyni és megtalálhasd magadban azt az egyensúlyi állapotot, mely a kiegyensúlyozott minőségi élet megélését teszi lehetővé számodra.

Coaching

A párkapcsolati coaching folyamatok azt igazolták vissza az évek során, hogy a boldog párkapcsolat, a stabil és jó házasság egy élethosszig tanulható és fejleszthető folyamat eredménye, ami egyáltalán nem a szerencsén, sokkal inkább a tudatosságon és a párkapcsolatunkba, illetve önmagunkba fektetett szeretetteljes energián múlik. 

Tarot konzultáció

A Tarot kártya lapjai ősi tanítást és üzenetet hordoznak időtlen idők óta. Speciális szimbólumrendszere által lehetőségünk van tisztán megérteni, hogy mit üzen a felettes énünk (őrangyalunk) a látható világ határain túlmutatva, sok esetben feltárva és megértve a tudatalattinkban rejtőző energia blokkokat, válaszokat. Fontos azonban tudni, hogy a Tarot nem jóskártya, hanem az egyik legmeghatározóbb önismereti eszköz.

Metamorf blokkoldás

A görög-római mitológiában a csodálatos átváltozásokat nevezték metamorfózisnak. A SORSKAPU Metamorf Érintés Technika pedig éppen így működik! Finoman, szeretetteljesen, de annál hatékonyabban szabadítja fel a lelket a felesleges korlátoktól, blokkoktól, szerzett és a régmúltból hozott frusztrációtól (trauma, sokk, fájdalom, megaláztatás, félelem, szégyenérzet, lelkiismeretfurdalás, stb).

Legfőbb előnyeink

1. Hiteles

Szeretnénk, olyan anyagot átadni nektek, amivel a párkapcsolati konfliktusok és problémák szeretetteljesen és könnyedén kezelhetővé és megoldhatóvá válnak.

2. Valós

Rengeteg nehézségen mentünk mi is keresztül az évek során, sok kihívással néztünk szembe addig, amíg elértünk idáig.

3. Releváns

23 éve tartó párkapcsolatunk, több éves tanácsadói tapasztalatunk, több évtizednyi segítői múltunk segítésével támogatni tudunk, hogy elérd céljaidat

4. Egyéni

Széleskörű önismereti eszköztárunk segítségével, közösen megkeressük a benned lévő elakadásokat, a visszatérő hátráltató minták okait és megoldásait.

5. Innovatív

Kutatásaink során tapasztalt összefüggések és a visszatérő minták alapján dolgoztuk ki párkapcsolatsegítő módszerünket

6. Megbízható

Kiegyensúlyozott, stabil és biztonságos keretek között maradunk minden esetben. Nálunk nincsenek nemi szerepek szerinti eltolódások.

Dolgozzunk együtt érted!

Ha szeretnél Te is velünk dolgozni egy boldogabb párkapcsolatért jelentkezz!