László-Kocsis Szandra

Szeretettel köszöntelek!

László-Kocsis Szandra vagyok, családállítás vezető, jógapszichológia és védikus életmódmentor, párkapcsolati szakértő

Mi vagyok még?

Anya vagyok, de egyszersmind nő is. Felnőtt vagyok, egyszersmind gyermek is. Feleség vagyok, egyszersmind szajha is. Úrinő vagyok, egyszersmind cseléd is. Gyógyító vagyok, egyszersmind gyógyuló is. Ennek tudatában élem mindennapjaimat, mikor melyik feladatomat
végezve. Fontos azonban a szerepek éles elkülönülése és az, hogy ezek bennem teljes harmóniában kéz a kézben együttműködésben végezzék feladatukat.

Fontosnak tartom, hogy klienseimet minél szélesebb spektrumú eszköztárral
segítsem a fejlődésükben. Éppen ezért egy idő után úgy éreztem, hogy elengedhetetlenné vált számomra az egyetemi tanulmányaimon és az életmódmentor képzésen túl a megoldásfókuszú családállítást is megtanulnom, hiszen a legtöbb elakadásunkat nem elég
felismerni, legtöbbször fel is kell oldani azokat!

Családállító képzést végeztem a német rendszerállítók szövetségénél bejegyzett
(DGfS) Rendszerakadémián. Tudásomat intenzív továbbképzés keretein belül azóta is folyamatosan bővítem, pszichopatológia és pszichodinamika modullal kiegészítve.

Okleveles tanácsadóként igény esetén szívesen alkalmazom továbbá a konzultációk, a családállítások és vezetett női körök során a tarot kártyát mind önismereti célból, mind irányjelző gyanánt, hogy ha kicsit is elbizonytalanodtál a saját élethelyzetedet illetően, könnyen, más aspektusból tekinthess önmagadra és arra a folyamatra, amiben éppen benne vagy.

Küldetésem, hogy segítsem az embereket abban, ami nekünk már 23 éve kiválóan működik. Ez pedig a boldog és stabil párkapcsolat!

Férjemmel, szerelmemmel, társammal együtt szeretnénk, olyan működési és emberismereti kommunikációs anyagot átadni nektek, amivel a párkapcsolati konfliktusok és problémák szeretetteljesen és könnyedén kezelhetővé és megoldhatóvá válnak.

Mert egy párkapcsolatban nem a problémák és kihívások elkerülése a cél (ilyen idilli mindenmentes állapot csak a mesékben létezik), hanem hogy egységgé kovácsolódva tudjátok ti is megugrani kéz a kézben az előttetek lévő akadályokat. Ha mindezt még egymás felé fordulva, türelemmel, megértéssel, jól és tudatosan teszitek, egy idő után azt veszitek majd észre, hogy egyre erősebbé és stabilabbá alakul a kapcsolatotok.

Rengeteg nehézségen mentünk mi is keresztül az évek során, sok kihívással néztünk szembe addig, amíg elértünk idáig. Rengeteg munka van a mára idillinek nevezhető házasságunk mögött. Nem adták ingyen és nem a jószerencsén múlott a dolog.

Nekünk sikerült. Bízz benne, hogy nektek is sikerülni fog!

Végtelenül hálás vagyok az eddig bejárt utamért, ami által ma az lehetek, aki vagyok!
Köszönöm elsősorban Férjemnek és Gyermekeimnek, rajtuk kívül pedig mestereimnek, guruimnak, tanáraimnak, szeretteimnek, klienseimnek és barátaimnak a rengeteg tanítást, melyet kaptam tőlük!

JÓGA PSZICHOLÓGIA ÉS VÉDIKUS ÉLETMÓD MENTOR – Bakos Attila, Dr.Bakos Judit
RECALL HEALING – Dr. Gilbert Renaud
CSALÁDÁLLÍTÁS – Csurgó Sándor
TAROT – Lekszikov Attila
FENG SHUI – Halzer Dorottya
AGYKONTROLL – Dr. Domján László
KRISTÁLY BIOENERGETIKA – Dr. Varga-Sebők Anita
ASZTROLÓGIA – Laár András
METAMORF ÉRINTÉS TECHNIKA -Barta Adrienn 
OROSZ INFORMÁCIÓS GYÓGYÁSZAT – Vörös Mária Nyemirovszkaja