László-Kocsis
Szandra

MÚLT

Egy forró augusztusi este, szűz jegyében bak aszcendenssel jöttem a világra. Sokáig az átlagnál jóval több naivitással és ártatlansággal cseperedtem egy erősen materialista szemléletű család elsőszülött gyermekeként. A különös látásmód miként a környezetemet szemléltem és magamban analizáltam, se megfelelő táptalajra, se értő fülekre nem talált. Visszahúzódó introvertált KISLÁNYként csendben elemeztem hát a világ dolgait és magam maradtam ezekkel a gondolatokkal, félelmekkel, frusztrációkkal. A meg nem értettség, a lelkileg koraérett gondolkodásmód és a kamaszkorom hajnalán bekövetkező válása szüleimnek, végül drasztikusan változtatta meg addig lassú, higgadt, önostorozó magatartásmódomat. Tudatosságom akkori szintjén még sem a boldog párkapcsolatban, sem a szerelemben nem hittem hosszú éveken keresztül.

JELEN

Ahogyan előbb vagy utóbb mindenki életében utat tör magának a változás és a szintlépés, úgy az én életemben is teret nyert a tapasztalás és az ezzel bekövetkező fejlődés. Ehhez mind magamat, mind az ellenkező nem képviselőit sokkal jobban meg kellett ismernem. Egyre többet buliztam és élveztem, amit az élet felkínált számomra. Megtapasztaltam az érem másik oldalát, a féktelen és zabolátlan női minőség erejét. Ebbe a minőségbe, illetve az utána következő kiegyenlítődés állapotába csöppent bele elsöprő, elemi erővel a nagybetűs SZERELEM az életembe. A fejlődési folyamat elkezdődött; kiléptem a családi mintákból és újraírtam saját értékrendemet. Ezt koronázta meg utána az ANYAság csodája a maga mindent át- és felülíró könnyebb és nehezebb megtapasztalásaival.
Ezek a csodák tereltek végül vissza a helyes ösvényre, ahol már nem az volt fontos, hogy mások mit gondolnak, ha nem újságíróként, marketing menedzserként vagy sikeres lakberendezőként élem tovább az életem. Egyedül az számított, hogy harmóniába kerüljek önmagammal. Ez pedig az alapja annak, hogy önazonosságommal szolgáljak gyermekeimnek élő bizonysággal afelől, hogy bárki bármire is született, ha őszintén azt teszi, amit a szíve diktál boldog és EGÉSZséges emberként létezhet a földi síkon.

JÖVŐ

A jövő illúzió, mely a jelenről és a tudatos jelenLÉTről vonja el a figyelmet. Azonban, ha üres álmodozás helyett az ember inkább saját céljaira fókuszál – s teszi mindezt kristálytiszta szándékkal, őszinte hittel és szeretettel – az lendületben tartva őt teremti meg önmaga BOLDOGságát.

HÁLÁS vagyok azért, AKI ma lehetek!
Köszönöm elsősorban Férjemnek és Gyermekeimnek, rajtuk kívül pedig mestereimnek, guruimnak, tanáraimnak, szeretteimnek és barátaimnak a rengeteg tanítást, melyet kaptam tőlük!

TAROT – Lekszikov Attila, László Gergely, Réz Gergely
JÓGA PSZICHOLÓGIA ÉS VÉDIKUS ÉLETMÓD MENTOR – Bakos Attila, Dr.Bakos Judit

RECALL HEALING – Dr. Gilbert Renaud

FENG SHUI – Halzer Dorottya
AGYKONTROLL – Dr. Domján László
KRISTÁLY BIOENERGETIKA – Dr. Varga-Sebők Anita
ASZTROLÓGIA – Laár András

METAMORF ÉRINTÉS TECHNIKA -Barta Adrienn 

 

Kapcsolat

Adatvédelmi tájékoztató

11 + 8 =

Napudvar Alkotóház
2463 Tordas, Petőfi út 6.

hello@napodvagyok.hu

Csak és kizárólag fizikailag és lelkileg egészséges személyeket áll módunkban fogadni. Sem egészségügyi, sem pszichoterápiás tevékenységet nem folytatunk! Módszereink egészséges emberek hétköznapi életében felmerülő helyzetek megoldását segítik elő.