Programokat hordozunk magunkban…

Mindannyian hordozunk magunkban olyan programokat, melyek bár őseinktől származnak mégis erősen befolyásolnak bennünket ilyen vagy olyan irányba.

Ezek a programok lehetnek női előd (anya, nagymama, déd-, ük-, szép-, ős-, stb.) és férfi előd (apa, nagypapa, déd-, ük-, szép-, ős-, stb.) minták is.

Azon kívül, hogy a női és férfi családi lenyomatok, meggyőződések a testünk különböző területein mutatkoznak meg, jellegzetes lelki tulajdonságokat is takarhatnak.

Fontos női előd program ♀️ lehet például amikor azt gondolja valaki, hogy mások fontosabbak mint ő, az állandó félelem a veszteségtől, sérüléstől, sértéstől, a mártírság, az önbizalom hiánya vagy amikor valaki úgy érzi, hogy tökéletesen kell élnie az életét, különben nem méltó a szeretetre. És még sorolhatnám.

Ugyancsak fontos, hogy a férfi felmenő program ♂️ hatására pedig sokan retteghetnek az elköteleződéstől, a pénzügyi-anyagi gondoktól, a kudarctól vagy éppen szenvednek az állandóan felbukkanó önvád, kisebbségi komplexus, esetleg teljesítmény kényszer miatt is.

Míg régebben „hetedíziglen” nyögtünk eleink hibáinak súlya alatt, szerencsére manapság már többféle módon is lehetőségünk van a negatív családi mintákat feloldani és újraírni életünkben.🥰
Ilyen csodálatos módszer lehet például a családállítás, a regressziós hipnózis vagy a metamorf érintés technika aminek egy tovább fejlesztett formáját magam is alkalmazom szeretteim, vendégeim körében. 🙏💖

Ennek a lényege, hogy a tudatalatt elraktározott-hordozott blokkokat a családállítás gyors és hathatós segítségével vagy a metamorf technikának megfelelő módon oldjuk.
Egyszóval a felismerés után letesszük azt a csomagot ami valójában soha nem is volt a miénk, így nem kell többé már nekünk cipelnünk.

Ami pedig talán a legfontosabb, hogy ezzel az utánunk lévő generációnak is lehetőséget biztosítunk arra hogy tiszta lapot írjanak, fessenek, rajzoljanak tele új színekkel, csodákkal.

Közzétéve:
blog kategóriába sorolva